måndag 2 juni 2014

Hjälper du din kvinna till orgasm?

Var femte kvinna får sällan eller aldrig orgasm trots att klitoris är en enormt känslig del av kroppen och trots att forskarna är eniga om att alla kan få orgasm rent fysiskt.

Män och kvinnor är olika utformade, kvinnan behöver värmas upp mer för att vilja ta emot. Naturlagarna har säkert format det så för att männen ska lockas att väcka sin förmåga till kärlek och inte fastna i det djuriska. Allt är säkert uträknat.

Tänk så många kvinnor som går miste om himlastormande njutning helt i onödan. Hur kan det komma sig att många män utgår från att det är ett normaltillstånd att kvinnan han ligger med inte kommer? Alltför många män blir förvånade när de får höra att penetrationen allena inte är tillräcklig och kanske är det orsaken till att män inte alltid engagerar sig i kvinnans orgasm. Det smidigaste och bekvämaste är att strunta i det.

Snälla, käre, rare mannen - nu blir det klarspråk: Ignorera ALDRIG en kvinnas orgasm!

Ta absolut inte för givet att hon inte vill komma. Självklart vill kvinnor också komma, precis lika mycket som män. Om du missar det kommer din kvinna till slut att tacka nej och du blir utan njutning du också.

Vill du det? Det är vore ju bara rättvist eller hur? Varför ska bara en unnas orgasm?


Endast tjugoåtta procent av kvinnorna uppger att de alltid kommer när de har sex medan motsvarande siffra för män är sjuttioen procent. De enda gångerna som kvinnor kommer varje gång är när de onanerar eller ligger med andra kvinnor.

Så om ni män inte vill bli helt utkonkurrerade råder Maria Svaland er, som hitintills inte brytt sig om kvinnornas uteblivna orgasm, att läsa Matilda Tudor och Mian Lodalens "Liten handbok i konsten att bli lesbisk". Där kan ni bland annat lära er hur ni ligger mer lesbiskt vilket kommer bereda såväl dig som din partner mer njutning än du kunnat drömma om.

Sedan blir det inga mer fejkade orgasmer och trista samlag. Maria skriver att i boken finns en skattkammare av handfasta tips och ren och skär sexualupplysning.

Maria fortsätter: "Om du tillhör dem som av någon outgrundlig anledning har svårt för doften eller smaken av kvinnokön så fatta att det är ditt eget pinsamma problem. Belasta inte en endaste kvinna med detta tillkortakommande förrän du bearbetat det. Gå i lesbisk sexterapi och kom inte tillbaka förrän du lärt dig älska doften och smaken och kan hylla denna fantastiska kroppsdel med minst tre orgasmer på raken."

Heterosexuella kvinnor kommer till himlen. Flator kan komma hur många gånger som helst.”

Källa Maria Svalands krönika http://www.etc.se/kronika/lesbisk-sexterapi-man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar