fredag 19 augusti 2016

Vad män vill ha?

En man får en glimt av himlen i famnen på en mjuk, kärleksfull, vacker och lidelsefull kvinna.

En manlig man söker många gånger en vacker kvinna med snygga ben, vacker rumpa och välformad kropp. Värme, sympati, vänlighet och mjukhet är intressant. Klädsel, attityd och glättighet är vanliga önskemål. Olika män har olika smak vad gäller bröst, en del tycker om stora, en del små. Många ser gärna att hon har välvårdade händer och rent, mjukt hår.

Många män vill ofta hellre tillfredsställa sin kvinna, än tycka om och älska henne. Ett vanligt manligt behov är att sexuellt göra kvinnan tillags, vilket gör honom sårbar i sängen. En kvinna kan krossa den starkaste karl som ligger naken i hennes säng med några få kyliga ord.

En bra älskare visar inte upp sina konster, utan ger kvinnan vad hon vill ha. Han inser att det viktigaste är kärlek, verklig närhet och omsorg. Han har en strävan efter att ge kärlek och njutning åt sin partner.

Mannen vill ofta gärna ha någon form av motstånd så att han får jaga och lyckas fånga sitt byte. Detta rollspel har kvinnorna antagit och det fungerar fortfarande. Dessutom passar det våra manliga och kvinnliga drag, den aggressive, handlingskraftige mannen och den svagare mindre handlingskraftiga kvinnan. På senare tid har dock kvinnan blivit allt starkare och spelet är numera ofta bara en lek.

Många män vill ha sex fast det egentligen är ömhet och närhet de vill ha. Det är inte manligt att bedjande säga: Håll om mig! Det känns manligare att förföra och så får han ömheten och närheten på så sätt.

Kanske behöver kvinnor lära sig översätta mannens sexförhandling. Rakhet kan rekommenderas för männen, det är okej att vara skör och i behov av närhet. De flesta kvinnor tycker om när män säger att de behöver närhet och värme, det väcker den kvinnliga kvinnans moderliga hjärta.

Citat från boken ”Mäns hemliga önskningar om kärlek och sex” av Susan Carin Bakos” Män erkänner sällan ens för sig själva att de ogillar den makt kvinnor har över dem. De är ofta uppfostrade att behärska sina känslor men en intensiv åtrå, särskilt om den är uppblandad med passionerad kärlek, är kanske inte lätt att behärska. Kvinnor växte upp med myten om att bli bortförda av en prins och männen växte upp med bördan att de förväntades bli de som förde bort dem. Kvinnor kan vara svaga men männen ska förbli starka och behålla kontrollen för att fånga kvinnorna.”

Många manliga män har inte kvinnans uttrycksfullhet. Det är vanligt att de i historien inte fått tillåtelse att erkänna sina känslor, inte ens för sig själva. Många manliga män har därför inte lika lätt att känna igen sina känslor, sortera dem och beskriva dem. Att tala om känslor anses kvinnligt och män vill inte gärna uppfattas som kvinnliga.

Historien har format de manliga männen, pojkar skall inte vara känsliga. Många har därför inte vanan att tänka så. En modig man vågar dock prata om sina känslor.

Många män vill att kvinnor skall klä sig vackert och att de skall framhäva sina kvinnliga fördelar, så att männen kan njuta av dem med ögonen.

En del män inser inte att kvinnor också vill att män skall klä sig vackert och framhäva sina manliga fördelar såsom smala höfter, fin rumpa, hår på bröstet och breda axlar.  De män som bejakat sina kvinnliga egenskaper är duktigast på detta.

En del män har kläder som sitter illa och som inte framhäver deras vackra kroppar. Det finns män som har en del att jobba med här.

Om vi drabbats av lidande i livet och inte utvecklats av dessa, använder vi mest vår manliga sida. Det är vanligt att vi stänger av vissa känslor (den kvinnliga sidan) för att slippa lida mer.

Om vi stängt av våra känslor bör vi fundera över våra upplevelser, arbeta med att förstå dem, se vilka beslut vi tagit efter händelserna och hur vi nu istället bör leva i framtiden. Det är ett svårt arbete, men viktigt.

En vanlig orsak till att män är otrogna är ofta för att få sex, som de inte får hemma.

Det finns kvinnor som mest använder sina manliga egenskaper. Så det som sägs här om män kan även passa in på kvinnor som använder mycket av sin manliga sida.

Har jag en kvinna eller en man som har balans mellan kvinnliga och manliga egenskaper eller använder hon/han mestadels en sida? Försök se och förstå så blir samlivet lättare.


Källa: Fru Anderssons onämnbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar