söndag 30 december 2018

2019 närmar sig

Visst är det skönt med ett avslut och en nystart, trots att det bara är en dag till en annan så känns livet lite lättare på nyårsdagen.

Livet är fullt av nya sekunder med nya möjligheter men visst är det lättare att se nya möjligheter vid avstampen till ett nytt år. Vi kan lägga året som gått till handlingarna – kanske var det ett jobbigt år, kanske var det ett riktigt bra år.

Mitt 2018 handlade om att bygga inre styrka – det var ett jobbigt år för vi blir bara starkare om vi har motgångar, medflyt bygger ingen inre styrka. Dessa år är alltid tunga att ta sig igenom och de kommer då och då, det är inget att göra åt det. 2019 ska enligt mina tarotkort också bli ett tufft år - att inte kunna påverka utan bara få följa med antingen jag vill eller inte. Vi får hoppas att det som händer mig är bra och inte alltför svårt.

Svårigheter kommer till oss alla och om vi är smarta tar vi till oss utmaningarna och förändrar oss, vi lär oss läxan. Om vi vägrar att skapa oss insikter av det svåra riskerar vi att bli deprimerade, hårda och kalla – det ger oss inte så bra möjligheter. Vi försvårar för oss.

Så välkomna 2019 oavsett vad det innebär, reflektera under resan och hitta de möjligheter som uppenbarar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar