torsdag 24 oktober 2013

Hur du ökar hennes kåthet Del 2Fritt från www.websexolog.dk
Du, underbare man, du har en enorm och avgörande betydelse för hur kåt din kvinna är i sängen!

Visst vill du lära dig ett trick eller flera, annars hade du inte klickat dig in på inlägget, eller hur? För du – du härlige man – har en enorm, till och med avgörande betydelse, för hur kåt hon är i sängen.

En vis man sa en gång att allt bra sex börjar i vardagsrummet. Med det menas inte att du ska få upp henne på matsalsbordet och ge henne en ordentlig omgång. Om du verkligen vill tända henne ska du veta att kvinnors sexuella tändning startar du långt, långt innan ni hamnar i sängen.

Är du fortfarande förälskad och upplever att du är i ”den sjunde himlen”? Den lyckokänslan ni har beror på en massa härliga endorfiner i hjärnan. Hon blir säkert varm bara av att du skickar ett sms där du skriver att du är på väg hem från jobbet. Om ni däremot varit tillsammans länge och vardagen har kommit in och ni har nyktrat till från förälskelsens rus, kommer du att bli riktigt glad av att läsa vidare.

När förälskelsen lägger sig och kärleken tar över (om du är smart nog att hålla den levande) minskar ofta lusten. Du kanske känner dig lurad! Du kanske trodde att du hade hittat en kvinna med lika stor sexlust som du själv.

Oroa dig inte! Det finns härliga möjligheter! Du har makten och du kan påverka situationen mer än du tror. Ditt beteende, som du själv bestämmer över, är avgörande. Du har makt över hur du agerar, eller hur?

Vi kvinnor önskar faktiskt att vår sexlust väcktes lika snabbt som hos er. Att åtrån väcktes bara av frågan: "Har du lust, älskling?" Men så är det sällan. Kvinnor är inte skapta så.

Vad kan du göra?

1) Du behöver erkänna och förstå att det sätt du behandlar henne på, påverkar om hon har lust till dig. Alltså till dig som människa. Hon kan mycket väl ha en stor sexlust men inte till dig och hur frustrerande är inte det? Antingen har du ett beteende som driver bort henne eller så har du ett beteende som drar henne närmare. Antingen eller.

2) Kvinnors känslor banar vägen för sex. Vi är olika där, så är det inte med män, det kanske kan upplevas som orättvist men så fungerar kvinnor. Antingen förstår du det eller struntar i det. Visst, du kanske kan ha sex trots att ni grälat men hon kan det inte. Hjärtat och underlivet kommunicerar hos kvinnor. Om hon är sårad, känner sig förrådd, ensam, är ledsen, rädd eller orolig, då är det riktigt svårt för många kvinnor att kunna njuta av sex. Då behöver du försöka skapa ett lugn igen, hålla om henne, fråga vad hon behöver och prata med henne, tills lugnet kommer tillbaka.

3) Skapa trygghet för henne. Våra kroppar och hjärnor har arv från historien. Om du vill öka hennes kåthet, krävs att du förstår vikten av att hon känner sig trygg och säker med dig. Många kvinnor är idag väldigt självständiga och det är bra men just därför behöver hon fortfarande veta att du bryr dig om henne, om hon faller. Är du där för henne när hon behöver dig? Eller lämnar du henne i sticket, med mottot: ”Struntar väl jag i, hon får väl reda ut sina problem själv.”

4) Du har som man runt tio gånger högre nivå av testosteron i kroppen jämfört en kvinnan. Det betyder att du i princip har tio gånger så mycket mer lust än hon. Är det hennes fel? Nej.

5) Vi kvinnor vill känna samhörighet PRATA MED DIN KVINNA. Berätta om dig, vad du tänker, vad du känner - ja, det kan vara svårt men din kvinna behöver höra det. För när du öppnar upp, kan din kvinna se dig som den man du är och hon kommer att älska att du vågar berätta svåra saker för henne. Det är inte att vara misslyckad. Det är att skapa gemenskap. Prata med henne om vad som händer i ditt liv. Öva också på att prata om svåra saker. Ju mer du vågar och ju mer mod du visar upp för att prata om svåra ämnen, desto mer respekt får din kvinna för dig = större trygghet.

6) Beröm, bifallsrop, tacksamhet – sätt ord på det. Ju mer du berättar för din kvinna att hon är fin, vacker, söt, läcker, att du uppskattar och att du är glad att hon finns i ditt liv, desto mer känner hon sig älskad.

7) Kyss din kvinna. Alltför många män går direkt till de mest erogena zonerna och du vet mycket väl vilka erogena zoner det gäller men din kvinna fungerar inte som du. Kvinnor vill inte först bli smekta på brösten och i underlivet! Försök istället med små försiktiga kyssar i nacken eller flera små kyssar på läpparna, så ska du se resultat.

8) Vad tycker hon om när ni väl är i sängen? Vad får henne att snabbt bli het? De flesta kvinnor behöver tjugo-fyrtio minuter för att bli redo. Förspel är lösningen. Det fungerar. De flesta män tar inte reda på om hon är redo för samlag och du kan inte lita på att hon signalerar när det är dags. Är hon dyblöt? Inte? - Då är hon garanterat inte nog upphetsad för samlag. Försök att leka med henne så länge att hon ber dig att ta henne. Du kommer att älska det. Och hon kommer att älska dig för det.

9) Förförelse är fantastisk och överraskningar är grädde på moset. När du blir en mästare på att utöva kärlek och romantik som en konst, då älskar hon dig och chansen ökar definitivt att hon drar in dig i sängkammaren och som en bonus tänder hon mycket snabbare, när ni väl ligger där under täcket. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar